Сертифікат ISO 22000
- - - - - - - -
Стандарт менеджмента якості ISO 22000 або HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) — це міжнародна система контролю безпеки продовольчого ринку.

В Україні впровадження даної системи почалося згідно вимогам підписаної Угоди з Асоціацією ЄС. Сьогодні відповідність системі HACCP це обов'язкова вимога законодавства США, ЄС, Канади, Японії та інших розвинутих країн.

Стандарт ISO 2000:2018 необхідно впроваджувати всім, хто пов'язаний з роботою у сфері харчових продуктів. А саме:
- Виробникам харчової продукції;
- Підприємствам громадського харчування;
- Колгосп виробникам сировини;
- Виробникам ветпрепаратів, кормів, пестицидів;
- Комапніям, які займаються пакуванням, фасуванням та транспортуванням готової продукції;
- Торговельним компаніям, що реалізують продукти харчування;
- Компаніям, які займаються переробкою продовольчих товарів;
- Виробникам чистячих та дезінфікуючих засобів, обладнання для харчової та торгової сфер.

Система HACCP може передбачити та оцінити ризики і запобігти випуску небезпечної і неякісної харчової продукції. Тим самим дана система сертифікації може гарантувати споживачам повну безпеку продукції.

Для того, щоб дізнатися більше подробиць про види сертифіката ISO, розрахувати вартість та умови отримання, залишайте заявку на сайті на безкоштовну консультацію, або зв'яжіться з нами будь-яким зручним способом.
Наші контакти:

+38 (095) 695 2192
+38 (050) 462 6278

info@kievcert.com.ua
facebook.com/kievcert
instagram.com/kievcert